Pol.Ar 2016

Posted on
Välkomna till Pol.Ar 2016

Då var är det äntligen dags igen! Den 1 mars slår vi upp portarna till Colosseum för årets upplaga av FLiNS arbetsmarknadsdag, Pol.Ar. Under fyra månaders tid har projektgruppen planerat och ordnat för att karriärmässan ska överträffa era förväntningar. Vi kan nu också stolt konstatera att vår arbetsmarknadsdag fortsätter att växa med än fler utställare.

I enlighet med fjolårets upplägg har vi bjudit in en bred representation av utställare. Här finner ni potentiella framtida arbetsgivare från både privat och offentlig sektor varvat med gästföreläsare och alumner från Politices kandidatprogrammet. Anledningen till att de valt att gästa just Linköpings Universitet är för att prata med just Dig – vilket gör detta till ett utmärkt tillfälle att bredda sitt nätverk och få information om framtida arbetsmöjligheter. Mässan varvas med workshops, panelsamtal och gästföreläsningar där det bland annat talas om erfarenheter från arbetsmarknaden och vägen från studier till arbetslivet. Passa även på att deltaga gärna i vår tipspromenad med frågor om utställarna för att vara med och tävla om fina priser.
Årets nyhet är Pol.Ar-Bankett. Efter mässan avslutar vi dagen med en gemensam middag där utställare, alumner, gästföreläsare och studenter är välkomna! På Kårhuset Kollektivet bjuds ni in till mat dryck och underhållning. Här finns också utrymme för ytterligare mingel.
Varmt välkomna!
Ola Gustavsson
Projektledare Pol.Ar 2016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *